Gizlilik Sözleşlemesi

Sayın Ziyaretçi,

San Kuaför Web Sitesi'ne hoş geldiniz.

 

Aşağıdaki "Gizlilik Sözleşmesi", San Kuaför’ün, siz değerli kullanıcılarımıza sağladığı bilgi ve hizmetlerin sunumuna ilişkin hükümleri düzenlemektedir.

 

San Kuaför Web sitesine giren ya da sitedeki formları dolduran her kullanıcı "Telif Hakkı Bilgisi", "Gizlilik Sözleşmesi" ve "Kullanım Şartları"nda yer alan hükümleri okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

 

Gizlilik Politikası

1. San Kuaför kayıtlı ve misafir kullanıcılarına ait e-posta, adı, soyadı, telefon numarası ve kayıt sırasında girilen hiçbir bilgiyi Web Sitesinde yayınlamaz, kullanıcı aksini belirtmediyse hiçbir iş ortağı, şirket, kurum ya da diğer kuruluşla paylaşmaz.

 

2. San Kuaför kişisel bilgilerinizi sadece aşağıda belirtilen yasal durumlarda ve yasal prosedürler çerçevesinde 3. şahıslara açar.

a.) Yasal mercilerden bu yönde yazılı bir talep oluşması halinde,

b.) San Kuaför ’ün mülkiyet haklarını korumak ve savunmak amacıyla,

c.) Kullanım şartlarında kabul ettiğiniz kurallar çerçevesinde.

 

3. San Kuaför’de kayıtlı kişisel bilgileriniz sadece sizin tarafınızdan görüntülenebilir. Bu bilgiler hiçbir şekilde satılmaz, kiralanmaz ya da başka bir kurum ya da kuruluş ile karşılıklı değiştirilmez. Bu "Gizlilik Sözleşmesi" metninde yer alan maddeler haricinde hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmaz. San Kuaför bu sözleşmede taahhüt ettiği şartları yerine getirmek için mümkün olan tüm önlemleri alır.

 

4. San Kuaför tarafından toplanan bilgiler genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanır. San Kuaför, ortamdaki bilgileri korumak için her türlü endüstri standardını kullanmaktadır.

 

5. Kayıt sırasında girdiğiniz kişisel bilgilerinizi istediğiniz her zaman güncelleme ve değiştirme hakkınız bulunmaktadır. San Kuaför bu "Gizlilik Sözleşmesi" ve "Hizmet Sözleşmesi"ne uymadığınız takdirde hesabınızı silmeye ya da askıya almaya yetkilidir.

 

6. İnternetin yapısı gereği bilgiler internet üzerinde yeterli güvenlik önlemleri olmaksızın dolaşabilir ve yetkili olmayan kişiler tarafından alınıp kullanılabilir. Bu kullanım ve kullanımdan doğacak zarar San Kuaför’un sorumluluğunda değildir.

 

7. San Kuaför bu metin içindeki her türlü bilgiyi değiştirme hakkını saklı tutar. Bu siteyi kullanarak bu "Gizlilik Güvencesi" nde yapılacak her türlü düzenleme ve değişikliği kabul etmiş sayılıyorsunuz.

 

 

Kişisel Verileriniz Koruma Altında

San Kuaför olarak, müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, müşterilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında bilgi vermek istiyoruz.

 

Biz bu verileri;

- Her zaman güvenle saklıyor,

- 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında sunulmakta olan ürün ve hizmetlerde,

- İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinde,

- Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve diğer ilgili görevli/yetkili mercilerin bilgi ve belge taleplerinin karşılanmasında,

- Şirketimizin diğer ürün / hizmetlerini sunulabilmesi için,

- Akdedilen hizmet sözleşmesinin gereğinin yerine getirilmesinde kullanıyor,

- Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

 

Dilediğiniz zaman bize başvurarak;

- Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,

- Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.

- Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,

- Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,

- Bilgilerinizin kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini isteyebilirsiniz.

Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak kimlik fotokopinizle birlikte “sankuaforacibadem@gmail.com” adresine gönderebilirsiniz, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.

*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)

  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
  • White Facebook Icon

San Coiffure Turkey 2020

© Tüm Haklarımız Saklıdır.

Artistik_Logo+Beyaz.png